Zelimir

Zelimir forbinder show og stil med sitt publikum. Han har jobbet veldig hardt for å bli så profesjonell, konsistent og er en dynamisk entertainer. Det sies at arrangører i Las Vegas holder et øye med ZELIMIR for han kan være den neste store headliner å treffe på Las Vegas Strip. " Sine største fans har han nok i Skandinavia etter å ha underholdt på de aller største cruise skipene i Europa og ikke minst Color Lines flaggskip Color Magic og Color Fantasy. 

I 2013 ga han ut en egen skrevet "Judy" med selveste Albert Lee på gitar. "Judy" er sexy og morsom rockelåt som verden har begynt å omfavne. Fra den tiden låten begynner, trollbinder det deg og gjør deg om til en dansemaskin! Zelimir er en artist og utøver som har deltatt i en rekke TV-programmer og har opptrådd live på konserter over hele verden siden han var 12år.

Zelimir har blitt hedret med en rekke priser og utdelinger for sine tolkninger og komposisjoner i mange viktige internasjonale musikkonkurranser. Han har også skrevet og produsert musikk for seg selv så vel som for andre artister, radio og TV-programmer.

Zelimir har gitt ut to solo album, tre singler, og deltatt i over 30 ulike sangkonkurranser verden over. Han har også blitt godt kjent med sitt navn i sitt eget show: Zelimir - "KING OF THE NIGHT SHOW" – en helaften Rock'n'Roll, swing show, der alle kan nyte hans kraftige stemme og unike kroppsbeherskelse.

© 2018 VIP-Booking & Management AS / Kultur og Uteliv

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon