Stephen Ackles

Han har blitt inspirert av musikk legender som Elvis Presley, Ray Charles og Jerry Lee Lewis i mer enn tretti år og med deres inspirasjon har han bombardert hit parader i hjemlandet Norge med egne låter siden tidlig på nittitallet. Hans egen ”Hey you” (utgitt av Sony BMG), var en stor hit og låter som «Betina» er en lekende flott låt gjort av en fantastisk artist. Stephen har vært samme Stephen i mange år, men vi tillater oss å kalle dagene fra opptreden i «Trygdekontoret» på NRK 1 og albumet «For more than only tonight» i 2013 for et «satans» comeback. Hans utførelse av låten Satan på Trygdekontoret har vært ansett som "den beste musikalske ytelse på norsk TV i lang tid. (Se video)

Med sin unike og kraftfull, men likevel varm og omsorgsfull tone i stemmen, serverer Stephen Ackles opp en fin blanding av rootsy folk og country pop. Ærlig, bittersøt, og deler en ren kjærlighet for musikk. På scenen er Stephen den karismatiske og humoristiske artisten vi alle elsker så godt, og han passer lett inn i en intim setting med en liten duo, til i en hvilken som helst klubb med et punchy publikum eller kulturscenen med sitt «top notch» band med en utvidet blåserrekke og korister.

I disse dager reiser han Norge rundt med hyllest showet om Elvis sammen med sine to gode venner Paal Flaata og Vidar Busk samt at mye av Februar og Mars gjøres det show med Linda Gail Lewis. 

© 2018 VIP-Booking & Management AS / Kultur og Uteliv

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon