PLUMBO

Pur spilleglede og smittende scene-entusiasme, er Plumbos varemerke på konsertfronten. Publikumsfrieri, toveis-kommunikasjon og allsang likeså. Med slagere som «Ola Nordmann», «Møkkamann», «Kong Alkohol», og «Rådebank» appellerer bandet til en bred aldersgruppe. Plumbos musikk likes av mennesker fra barneskolealder til pensjonistnivå. Hovedsegmentet er aldersgruppen 18-30 år.

I løpet av karrieren har bandet utviklet seg fra et tremanns rock'n roll band, til en femmanns besetning, som leverer bredde, variasjon og ikke minst godt «trøkk», i sine live-fremførelser. Plumbo blander sjangere som folk, boogie, pop, og rock, i en gjennomgående melodiøs blanding. Glenn Haugers fløyte og trekkspill, gir sterk identifikasjon på bandets lydbilde, i kombinasjon med Lars Erik Blokkhus' vreng-gitarer.

PLATINA OG GULL Omfattende, tålmodig og utholdende, har gruppa turnert rundt om i det ganske land i 15 år. Dette gir resultater i form av et stabilt og trofast publikum som knytter egen historie opp mot bandets musikk. Dette sørger for en hyggelig salgsstatistikk, med flere gull -og platinatrofeer for bandet. På Spotify er Plumbo et av Norges mest streamede band. Bandets låter er per mars 2015 streamet mer enn 35 millioner ganger. Dette er unikt i norsk sammenheng. Det er også unikt at bandet har over 115.000 followers på Spotify. 

Bandet: Lars Erik Blokkhus, Tommy Løken-Elstad, Glenn Hauger, Henning Hoel Eriksen & Tor Erik «Elg» Knudsen.

© 2018 VIP-Booking & Management AS / Kultur og Uteliv

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon