Loveshack

Med et navn som oser av 80-tall og svunnen moro garanterer Loveshack å ta med sitt publikum, i sin velsmurte tidsmaskin, tilbake til tiden da musikken og håret var stort og hvor pastellfarger var et «must». Tilbake til tiden før Nirvana gav oss depresjoner, til tiden da Samantha Fox og George Michael (fortsatt) var hetero. 

I år fyller Loveshack 10 år. Og etter 10 år i 80-tallets tegn har gruppen blitt selve symbolet på hva som er et bra «partyband». Med energi, humor og et sjeldent publikumsengasjement, gir de publikum den fantastiske musikken, fra dette utskjelte tiåret.

En kveld med Loveshack gir et gjenhør med Europe, Nik Kershaw, Lionel Richie, Van Halen, Billy Idol og utrolig mange flere. Kom ut, kom fram – ventetiden er over, 80-tallet er tilbake, på godt og vondt, med Loveshack!

Loveshack er her med perler fra et tiår hvor det var kult med tupert hår, cowboy boots og trange Levis bukser og med låter fra en tid hvor Pat Sharp var en helt (er han ikke det fortsatt?). Loveshack gir deg musikken du kanskje hadde glemt, eller nei. Hvem glemmer vel den første kjærligheten, klassefester, klining, Ball-genserne og puberteten? Glem nittitallet og tiden deretter, glem høyt hårfeste – velkommen til (det glade) 80-tallet!

© 2018 VIP-Booking & Management AS / Kultur og Uteliv

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon