Frode Johansen

"...en norsk Lars Winnerbäck" 

"...minner om den akustiske skiva til Oslo Ess" 

"...akkurat nå er det Frode som skriver de beste låtene" 

Frode Johansen ga i 2013 ut sin debutplate ”Fra Bølle til Prins” på Nordic Records, året etter kom han med den selvtittulerte oppfølgeren. I februar 2016 er han klar med 3dje-skiva; "Malmöeffekten" spilt inn i Fabriken Studios i Malmö. Første singel ”Sølvgrå” kom ut 15. september 2015 er ble listet på 9 radiostasjoner. 

Høsten 2016 slapp han singelen "Trøstevise til Therese Johaug" som har slått mange rekorder og i 2017 kommer det et nytt album.

 

På oppdrag fra VIP-Booking gjorde han "Elvis på Norsk" på vårt Elvis Cruise, noe som har høstet fantastiske kritikker. En visekveld med bare Elvis låter sånn Frode selv tolker tekstene Elvis sang.

Frode Johansen i korte trekk: 39 år gammel Singer/Songwriter fra Jessheim Har turnert alene med kassegitar og bandkonstellasjoner i 21 år Har deltatt i en rekke TV- og Radioproduksjoner som f eks Beat for Beat og Kveldsåpent. Debuterte sommeren 2013 med platen ”Fra Bølle til Prins”, fulgte opp med den selv titulerte "Frode Johansen" i 2014 og er snart klar med skive nr 3; "Malmöeffekten" spilt inn med svenske musikere i Fabriken Studios i Malmö. Frode er alltid på turné og spiller flere konserter i måneden året rundt og høster stabilt svært gode konsertanmeldelser.

© 2018 VIP-Booking & Management AS / Kultur og Uteliv

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon