Erik mogeno

Erik Mogeno er en av landets yngste fremadstormende komikere. I en alder av 20år, har han blitt sett på som en av landets yngste komikere. Hans evne til å få folk til å le av ting de trodde selv de ville le av, er unik. Han er kanskje mest kjent for sine buktalerferdigheter, noe han viser kraftig i sine show.

Erik er buktaler, magiker og komiker, tross sin unge alder kan han over 40 parodier og imitasjoner. Erik har flere dukker på lager som han reiser rundt og underholder med og en av dem er Kalle som han brukte helt til finalen i Norske Talenter på TV2.  

Erik gjør show for barn og familier. Her blir den en fin blanding av magi,buktaling, og humor. Her blir det noe for alle aldere, men med mest fokus på de yngste, men også noen morsomheter for de voksne.
Det blir humoristisk magi med ting som forsvinner, og dukker kanskje opp igjen? Noen av barna vil bli tatt opp på scenen, og disse, sammen med resten av publikum vil få en magisk og humoristisk opplevelse de sent vil glemme.
Etter sin deltakelse i Norske Talenter er Erik`s buktalerdukke Kalle, blitt hele Norges yndlingskanin, noe som gjør Erik sine familieshow utrolig poppulære.

© 2018 VIP-Booking & Management AS / Kultur og Uteliv

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon